bravarska radionica vitas metalni kreveti

Bravarska radionica VITAS

Sa dugom tradicijom i ljudima sa velikim iskustvom u branši, mi u Bravarskoj Radionici Vitas, pored kreiranja kvalitetnih i postojanih proizvoda za naše mušterije, fokusiramo se i na detalje i završnu obradu koja ostavlja bez daha. Svi kreveti dolaze sa letvicama, a na vama je samo da izaberete dušek koji ćete staviti na njih. Moguće je izraditi krevet po vašim željama i van okvira standardnih dimenzija.

Vršimo dostavu i montažu kreveta na teritoriji Beograda. Cena dostave i montaže bilo kog od kreveta iz naše kolekcije je 1000 dinara. U salonu nameštaja u Kneza Višeslava 126 - Beograd, možete videti neke od naših modela.

Ukoliko u našoj kolekciji ne nađete krevet koji zadovoljava vaše potrebe možete nas kontaktirati na telefon 062 458 953 ili na mail metalni.kreveti@gmail.com i napravićemo krevet dizajniran specijalno po vašoj želji.

Razlog fokusiranja na metalne krevete jeste taj što su oni najstabilni mogući ležajevi i sa sigurnošću možemo da garantujemo Vaše zadovoljstvo u njihovom korišćenju. Da bi obezbedili našim mušterijama veliki broj udobnih i bezbrižnih noći, napravili smo fantastičnu selekciju snažnih i postojanih kreveta koja olakšava potragu za tim savršenim krevetom.

Izaberite krevet, dušek, stolicu ili stol koji želite iz naše ponude i javite nam Vašu odluku!

Kreveti iz naše kolekcije

Dušeci iz naše kolekcije

Stolovi iz naše kolekcije