Metalni Krevet K - 39

30,000 dinara

Kreveti su napravljeni od čelika i ofarbani u izabranu boju. Svi kreveti dolaze sa letvicama, a na vama je samo da izaberete dušek. Moguće je izraditi krevet po vašim željama i van okvira standardnih dimenzija. Dostava i montaža na teritoriji Beograda za bilo koji od kreveta je 1000 dinara. Ukoliko imate pitanja ili želite da poručite neki od naših kreveta, možete nas kontaktirati na telefon 062 458 953, na mail metalni.kreveti@gmail.com ili u salonu nameštaja u Kneza Višeslava 126 - Beograd, gde možete i videti neke od naših modela.

80 x 200cm 30,000 dinara
120 x 200cm 31,000 dinara
140 x 200cm 32,000 dinara
160 x 200cm 33,000 dinara

Ako želite moderan i upečatljiv krevet, onda je krevet sa metalnim okvirom idealan za Vas. Pregledajte naš divan izbor metalnih kreveta i častite sebe i svoju sobu luksuzom i udobnošću. Dostupni po fantastičnim cenama, naši kreveti sa metalnim okvirima će garantovano izgledati predivno o bilo kojoj spavaćoj sobi. Svaki od naših kreveta je napravljen po najvišim standardima, obezbeđujući kvalitet, bez obzira koji krevet da izaberete. U VITAS bravarskor radionici Vaš san nam je bitan i znamo koliko je važno da se osećate odmorno i opušteno narednog jutra. Zato obezbeđujemo najbolji izbor kreveta i njihov vodeći proizvođač.

Boju možete izabrati ovde ili nam javiti neku drugu boju po Vašoj želji.

Posedovanje lepog, toplog i moderanog kreveta u koji možete da se zavučete na kraju dana je nešto što svi zaslužujemo. Okvir kreveta igra veliku ulogu u izgledu i udobnosti Vašeg kreveta. Pronalaženje pravog okvira je prvi korak ka pronalaženju savršenog kreveta. Da bi olakšali našim mušterijama da dobiju veliki broj udobnih i bezbrižnih noći, napravili smo fantastičnu selekciju snažnih i postojanih kreveta koja olakšava potragu za tim savršenim krevetom.

Nedostatak sna ima loš uticaj na Vas, ali Vi niste jedini koji osećate posledice već i ljudi oko Vas. Ako ste lošijeg raspoliženja, lakše se iziritirate, nestrpljivi ste i neljubazni, to može biti posledica lošeg sna. Ovakve osobine Vam neće podići popularnost među ljudima koji Vas okružuju. Ako iznenada primetite da Vas saradnici, komšije ili čak i članovi porodice izbegavaju, vreme je da preduzmete nešto – sat ili više dobrog sna!

Ostali Proizvodi